Wszyscy powinni mieć już dawno odpowiedzi, zarówno z wątku jak i z PW. Kolejne zamówienia będziemy realizować zaraz po długim weekendzie, piszcie śmiało - odpowiem w poniedziałek. Pozdrawiam i życzę miłego grillowania
proszę o propozycje kompletu klocków i tarcz hamulcowych (ekonomiczny i średniej klasy) do Skoda Octavia 2004r 2.0 benzyna na przednią oś. TMBBE21U542920563. Jezeli potrzebne numery z tabliczki to tutaj .
Szukam gum wycieraczek od VW, prawa i lewa 1K0 955 429 B (1K0 955 429A) oraz filtr kabinowy z węglem KNETCH lub coś podobnej jakości. O2 2006 1.9 TDI, proszę o wycenę.
- Motul Specific 504/507 5W-30 5 L;
- płukanka (np. Amsoil, LM lub Millers);
- filtry do 1.4 TSI - Mann W712/90, WK69, C14130/1, CUK2939
- koszt wysyłki całości
Jeśli pomyliłem coś z filtrami - proszę o poprawkę.
Pzdr.
Doświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne. MOJA FURKA
Witam, proszę o poradę oraz wycenę. Pacjent to O1 99' 1,8T 20V AGU. Potrzebuję:
-olej, jakiś 5w40 pewnie
-filtr oleju
-filtr powietrza
Z góry dzięki za odpowiedź.
Witam
Proszę o przedstawienie oferty na bębny i szczęki hamulcowe do Skody Octavi 1,6 BFQ z 2003 roku. (VIN: TMBCX21U238689938). Z góry dziękuję za szybką odpowiedź.
witam kolegę elemenateur, w zeszłym roku kupowałem olej motul x-clean +, i w tym roku bym poprosił z tym, że 4 l proszę o cenę i dane do wysyłki.
pozdrawiam
prosze o cenę i propozycje "jakościowe"
- tarcze na przód do CAXA... i może od razu z klockami, żeby sie ładnie wszystko poukładało... i jakiś smar do tłoczków/cylinderków, żeby przedłużyć im życie
Proszę o cenę kompletu uszczelek (nie muszą być oryginalne byle dobre) do kolektora dolotowego dla silnika 1,6 BSE.
Jak długo byłoby trzeba czekać na zamówienie.
Komentarz